PROGRAM DE GUVERNARE

Galerie video


Lansare de lampioane


Miting electoral USL - Onesti - 3 decembrie 2012

Dragi oneşteni,

spacerSunt Nistor Vasile, senatorul dumneavoastra, omul pe care acum 4 ani l-aţi investit cu onoarea de a vă reprezenta idealurile şi nevoia de mai bine. Ne cunoaştem. Am fost împreună în toţi aceşti ani.
spacer În momente de bucurie, dar şi atunci când greutăţile ne-au încercat.
spacer Vă scriu aceste cuvinte cu gândul la greutăţile pe care le indurăm, zi de zi intr-o perioadă grea pentru noi toţi. O perioadă în care oamenii nu au nicio perspectivă, ci doar o nesfarsita şi cuminte speranţă că mâine România va a lor, o Românie a bunului simţ şi a curajului de a infăptui binele.
spacer Vremuri in care părinţii trăiesc chinul de a-şi vedea copiii fără locuri de muncă în ţara lor. Vremuri în care copiii trăiesc neputinţa de a-şi vedea părinţii din ce în ce mai săraci, imbătrâniţi de griji.
spacer Am trăit si momentul în care salariile, pensiile, ajutoarele sociale, ajutoarele pentru creşterea copiilor; indemnizaţiile de handicap si toate drepturile băneşti legale au fost ciuntite de cei care astăzi şi-au schimbat culoarea portocalie şi denumirea de P.D. L. în A.R.D. Eu nu am fost de acord, ştiind cât de grea e viaţa dumneavoastră. Eu nu am acceptat ca demnitatea românilor să fie călcată în picioare de guvemul Băsescu - Boc - Blaga - Udrea - Anastase.
spacer Eu, Nistor Vasile, am ales cu doi ani in urma un alt drum cu increderea ca, prin activitatea mea prezentă şi viitoare, pot aduce in casele dumneavoastră bunăstare şi linişte.
spacer Fiind un om de acţiune, am considerat că problemele dumneavoastră trebuie rezolvate chiar şi prin revolta mea impotriva celor care au făcut atât de mult rău românilor.
spacer Nevoia de normalitate a Romanilor trebuie sa rasune clar, cu forţă, in cele mai inalte foruri ale ţării. Şi eu sunt vocea care vă strigă nevoile şi speranţele în Senatul Romaniei !
spacer Am crescut la ţară şi am învăţat să respect oamenii.
spacer De la oamenii pe care ii respect am aflat problemele şi nevoile Oneştiului.
spacer Nu cred in iluzii, ci doar in munca. !
spacer Cunosc SOLUTIILE pe care trebuie să le aplicăm impreună !
spacer Sunt. Nistor Vasile, si vin în Colegiul 6 cu recomandarea presedintilor Victor Ponta si Crin Antonescu si sunt sustinut de Preşedintele Consiliului Judetean Bacau Dragos Benea si primarul USL al mun. Onesti Laurenţiu. Neghina, pentru cele mai importante obiective: bunastare si locuri de munca cu ajutorul Guvernului USL.

Fac parte din echipa USL a Colegiului 6:
Senator - Vasile Nistor
Deputat - Avram Constantin


spacer Pentru activitatea parlamentara consultati:
spacer - Sectiuna dedicata in pagina Senatului... [link extern]
spacer - Sectiuna dedicata in pagina Camerei Deputatilor... [link extern]
spacer spacer Veti gasi, in aceste pagini, toata activitatea parlamentara: luari de cuvant in plen, initiative legislative, declaratii politice, activitati desfasurate, etc...


Dragii mei,

Vin la muncă în municipiul Oneşti şi în comunele Gura Văii, Helegiu şi Livezi. Un colegiu în care deputatul care v-a reprezentat în Parlamentul României a stat mai mult ASCUNS în Bucureşti, iar dumneavoastră aţi rămas cu durerile şi necazurile.
Cu siguranţă aveaţi nevoie ca deputatul căruia i-aţi acordat încrederea dumneavoastră acum 4 ani şi care a activat în partidul care v-a tăiat pensiile, salariile, alocaţiile şi indemnizaţiile să vină să vă spună de ce EL şi colegii lui v-au făcut să suferiţi. Aţi primit, în schimb, multe promisiuni şi amăgiri, care nu v-auţinut de foame şi de cald.
Aceşti parlamentari au fost 4 ani la GUVERNARE dar nu au rezolvat mai NIMIC pentru dumneavoastră: nu au repornit industria locală, nu v-au izolat termic blocurile, nu v-au reparat drumurile şi nu v-au ajutat primarii.
Aţi cerut atât de puţin şi nu aţi primit aproape NIMIC. Oamenii pe care dumneavoastră i-aţi ales, dl. LAURENŢIU NEGHINA - primar la Oneşti, dna. MIHAELA BĂDIC - primar la Helegiu, dl. VALERICĂ MIHALCEA - primar la Gura Văii, dl. GIONI CRĂCIUN - primar la Livezi, au nevoie de un sprijin adevărat la Bucureşti pentru a aduce apa, canalizarea, drumurile, casele şi blocurile în civilizaţie, pentru ca dumneavoastră să nu mai simţiţi iernile atât de aspre în cămine şi în buzunare.
Vă asigur că toţi aceşti primari de care am amintit mă cunosc ca un OM DE CUVÂNT şi vă asigur că am sprijinul lor. Din partea mea primesc în schimb garanţia că dorinţele şi problemele dumneavoastră vor fi îndeplinite. Acest sprijin poate veni doar din partea USL, printr-un parlamentar USL.
Primăria, Biserica şi Şcoala sunt cele trei instituţii care se vor afa în centrul activităţii mele ca Deputat în Colegiul 6.
Sunt CONSTANTIN AVRAM şi vin în Colegiul 6 cu recomandarea preşedinţilor Victor Ponta şi Crin Antonescu şi sunt susţinut de Preşedintele Consiliului Judeţean Bacău, Dragoş Benea, pentru cel mai important obiectiv: locuri de muncă cu ajutorul Guvernului USL.

Fac parte din echipa USL a Colegiului 6:
Constantin AVRAM - Deputat
Vasile NISTOR - Senator

Constantin AVRAM - C.V.

spacer Data nasterii: 10.07.1954

spacer Activitate profesionala

spacer Activitate politica

spacer Studii

 

Candidatii USL au fost prezenti la festivitatile de 1 Decembrie 2012
la Monumentul "Regina Maria" - Onesti unde au depus o coroana de flori

Galerie foto

Intalnire cu Onestenii - in obor, in piata, pe strazi...

Susțineți acest website pe Patreon...

spacer Telefoane utile Onești:
- Poliția Locală Onești: : 0771394606
- Telefonul cetățeanului [DPP]: 0799201408
- Servicii foto-video: 0723626007

Actualizat: 13-Apr-2024 13:43

IGSU

Alegeri Parlamentare 2012

10 motive pentru care vrei sa votezi USL

spacer1. USL a inteles si va asuma revendicarile "pietei"

spacer Prin protestele organizate in Piata Universitatii si peste tot in tara, romanii ne-au dat o lectie care trebuie sa ne schimbe radical modul in care facem politica. USL a inteles mesajul strazii si, tocmai de aceea, revendicarile oamenilor din "Piata" sunt si ale noastre. 2012 este anul in care romanii isi iau tara inapoi!

spacer2. Vom crea peste 1 milion de noi locuri de munca, in special pentru tineri.

spacer Stim ca vrei sa muncesti! Boc si Basescu au taiat joburile si au sugrumat mediul privat. Noi venim si schimbam situatia asta! Afla cum cream 1 milion de noi joburi!

spacer3. Vom relansa economia

spacerAruncam la cos austeritatea PDL si implementam modelul cresterii economice. Ce inseamna asta? Mai multe joburi, mai putine taxe. Mai multa economie, mai putina birocratie. Mai multe investitii si fonduri europene, mai putine imprumuturi. Taxam luxul, incurajam munca. Contam si pe tine!

spacer4. Suntem singurii capabili sa ii oprim pe Basescu, Udrea, Boc & Co.

spacerRomania se afla, pana nu demult, pe mana unor incompetenti cu o inclinatie irezistibila pentru furt. Oameni care au dezvoltat o adevarata retea mafiota. O grupare care si-a impartit tara pe zone de influenta. USL este singura forta care poate pune stop abuzurilor comise de PDL. Alatura-te luptei noastre!

spacer5. Avem o noua generatie de lideri, oameni tineri fara legatura cu comunismul

spacerIronia sortii face ca un fost comunist cu carnet de partid, Traian Basescu, sa fie cel care a condamnat regimul de dinainte de '89. USL propune doi lideri care nu au nicio legatura cu regimul comunist. Venim cu o echipa de conducere tanara, rupta de trecut, formata din Victor Ponta si Crin Antonescu!

spacer6. Pedepsim vinovatii pentru ceea ce s-a intamplat in acesti ani in Romania

spacerFosta putere PDL, prin clientela de partid care facea afaceri si averi colosale sub umbrela portocalie, este vinovata pentru dezastrul din Romania. USL vrea ca vinovatii dovediti in Justitie ca te-au furat sa fie pedepsiti. Fii alaturi de noi!

spacer7. Vom sti sa construim mari proiecte pentru Romania

spacerRelansam marile investitii in infrastructura nationala si locala. Sprijinim cofinantarea si cheltuielile neeligibile pentru proiectele cu finantare externa.

spacer8. Scoatem tara din izolarea actual

spacerRomania era, pana nu demult, mai izolata ca niciodata la nivel extern. Din cauza guvernelor PDL, romanii ajunsesera sa fie considerati cetateni de mana a doua in Europa. USL va schimba situatia actuala. Vrem sa te recomanzi cetatean roman in Europa si sa te simti cetatean european in propria ta tara!

spacer9. Ii protejam pe romanii care muncesc in Uniunea Europeana.

spacer Romanii ce muncesc in afara tarii au fost supusi prea multor abuzuri! Prea multe tari europene au gasit in concetatenii nostri tapi ispasitori pe nedrept. Iar fostele guvernari PDL le-au intors spatele. USL isi face o prioritate din protejarea milioanelor de romani ce muncesc in statele membre UE si va apara onoarea tarii si a romanilor de pretutindeni.

spacer10. USL va opri coruptia din vami, aducand vamesi din Uniunea Europeana

spacer Capitalul de credibilitate al Romaniei in Uniunea Europeana este foarte redus din cauza fostelor guvernari PDL. Acestea nu au combatut sistemul mafiot din vami, ci l-au sustinut pentru a beneficia de pe urma sa. Vom stopa hotia si vom aduce vamesi si experti din UE. Afla cum taiem tentaculele coruptiei PDL!

Filmari Onesti

fotograf onesti

Onesti Online © 2001 - 2024 | Realizator www.ClaudiuStefanescu.ro | Temei legal de functionare | GDPR - Protecția datelor cu caracter personal |

Protectia Consumatorilor - A.N.P.C.

sus
facebook
youtube