Anul 1996


Sfintirea Bisericii Manastirii de la Izvorul Muresului - [VHS 1 h 16 min]

spacer Sfintirea Bisericii Manastirii de la Izvorul Muresului a fost savarsita de Patriarhul Teoctist secondat de Mitropolitul Petru al Basarabiei, episcopi si un important numar de preoti.
spacer Onestenii au fost reprezentati de Preotul Constantin Alupei si Corala Armonia Ioan Cuntan care a dat raspunsurile la savarsirea Sfintei Liturghii. La eveniment au luat parte numeroase oficialitati si sute de credinciosi.
spacer Desfasurandu-se in inima Transilvaniei, manifestarea a avut si un pronuntat caracter national. Materialul video dureaza o ora si un sfert. In acest timp veti vedea procedura de resfintire a bisericii si veti asculta cuvantul patriarhului Teoctist adresat tuturor.


Primele reclame pt. berea de Onesti [VHS 2 min]

spacer Primele reclame pentru berea produsa la Onesti. Reclamele sunt concepute si realizate de Marian Stanciu, actualul Pustiu de la Prima TV. In rolurile principale: Augustin Vasiliu, Radu Botezatu, Carmen Szabo Teodorescu, Florin Bejan, Catalin Neacsu. Asistenta tehnica Claudiu Stefanescu, Marcian Petrescu.


Colindatorul pitoresc - Ardelean Vasile Viorel - 36 ani (la data de 10 mai 1996)
colinda tara imbracat ca o sorcova si strange bani pt. actiuni umanitare. [VHS 22 min]

Susțineți acest website pe Patreon...

spacer Telefoane utile Onești:
- Poliția Locală Onești: : 0771394606
- Telefonul cetățeanului [DPP]: 0799201408
- Servicii foto-video: 0723626007

Actualizat: 02-Mar-2024 6:17

IGSU

Galerie video Onesti Online

 

Filmari Onesti

fotograf onesti

Onesti Online © 2001 - 2024 | Realizator www.ClaudiuStefanescu.ro | Temei legal de functionare | GDPR - Protecția datelor cu caracter personal |

Protectia Consumatorilor - A.N.P.C.

sus
facebook
youtube