Incheierea campaniei electorale - lampioane chinezesti


spacer Dănuţ Oprea: "Repornim RAFO". Liberalii, delegaţie importantă pe platforma petrochimică. Dănuţ Oprea, candidatul liberal la Primăria Onesti, are ca principal obiectiv repornirea platformei RAFO la capacitate maximă. În acest sens, au avut loc discuţii la nivel înalt cu sefii platformei petrochimice, la care au participat fostul ministru al Economiei si Finanţelor, Varujan Vosganian, precum si liderul sindical Ion Marian. Concluzia: din toamnă, RAFO si administraţia liberală onesteană vor demara prima etapă de dezvoltare.

spacer RAFO si angajaţii platformei petrochimice beneficiază de toată atenţia candidatului liberal la primăria Onesti. Dănuţ Oprea a supus discuţiilor repornirea RAFO la capacitate maximă. La intalnire au participat managementul RAFO, fostul ministru al economiei si finanţelor, Varujan Vosganian, liderul de sindicat Ion Marian, presedintele PNL Bacau, Romeo Stavarache, precum si deputatul Ionel Palăr.

spacer Concluzia: din toamnă, RAFO si administraţia liberală onesteană, prin Dănuţ Oprea, vor demara prima etapă de dezvoltare.
Încrezător în alegerea onestenilor de pe 10 iunie, Dănuţ Oprea anunţă programul economic si fiscal de revigorarea a economiei onestene.



Prof. Danut Oprea - interviu - 30 mai 2012


Prof. Danut Oprea - Lansarea candidaturii la functia de primar al mun. Onesti.


Calin Popescu Tariceanu - fost prim ministru al Romaniei - despre PNL Onesti.

spacerMariana Campeanu a fost la Onesti. Mariana Campeanu, ministrul Muncii a fost sambata 12 mai la Onesti intr-o scurta vizita in care s-a intalnit cu mai multi lideri PNL printre care primarul Bacaului Romeo Stavarache si candidatul la functia de primar al PNL Onesti, Danut Oprea, presedintele organizatiei Onesti, Ionel Paler si viceprimarul Mihai Sova. La intalnirea de la Casa de Cultura au fost prezenti si mai multi pensionari care au tinut sa fie lamuriti de d-na ministru Campeanu in legatura cu situatia pensiilor. Ministrul Muncii a raspuns la mai multe intrebari si a oferit amanunte legate de pensiile romanilor.

spacerStimaţi prieteni,

spacer Mă adresez Dumneavoastră pentru că îmi doresc să îmi fiţi alături în misiunea pe care mi-o asum: de relansare a oraşului nostru. Voi candida la Primăria Oneştiului din partea PNL şi vă asigur că o voi face cu multă responsabilitate şi respect pentru Dumneavoastră.

spacer Respir aerul şi energia Oneştiului din 1958, iar sufletul meu este plin de recunoştinţă faţă de acest oraş şi oamenii săi. Recunoştinţă pentru că tot ceea ce sunt, toată formarea şi devenirea mea, le datorez Oneştiului şi oneştenilor.

spacer În 1974, după un bacalaureat promovat cu 9,75, se încheia o primă etapă a formării mele şi mă îndreptam către un Bucureşti universitar, la fel de provocator şi periculos ca şi astăzi. Aveam emoţii, dar nu teamă, pentru că aveam încredere în lecţiile morale şi etice, primite de la părinţi, de la profesori, de la colegi, de la oneşteni.

spacer Fiind provenit dintr-o familie cu un singur salariu, a trebuit să învăţ de mic ce înseamnă modestia, cumpătarea şi stabilirea priorităţilor. A trebuit să particip la efortul părinţilor – Dumnezeu să-i odihnească în pace! – de a mă întreţine la facultate.

spacer Prin meditaţiile la matematică şi fizică, pe care le ofeream ca student, am descoperit minunata profesie de educator; am descoperit cât de profundă poate fi fericirea pe care o simţi atunci când învăţăcelul tău te anunţă radios că a promovat un examen.

spacer Şi am decis să devin profesor; am decis să revin acasă şi să ajut tinerii Oneştiului să reuşească în viaţă. Aşa am înţeles să-i răsplătesc pe oneşteni pentru tot ceea ce îmi dăruiseră şi ei.

spacer Astăzi mulţumesc tuturor oneştenilor pe care i-am întâlnit în viaţă şi, după 32 de ani de profesorat, mulţumesc celor peste 5.000 de foşti elevi care m-au ajutat să rămân cu spiritul tânăr, să nu mă plafonez şi să nu-mi abandonez niciodată credinţa şi idealurile curate.

spacer După o viaţă de oneştean pot să vă privesc în ochi, dar sunt trist pentru că văd în privirea Dumneavoastră revolta împotriva impostorilor aroganţi şi bogaţi, văd dezgustul faţă de profitorii cruzi ai sărăcirii noastre, văd lipsa de speranţă şi teama pentru viitorul copiilor şi pentru soarta celor dragi care au plecat în lume după o pâine … În ochii Dumneavoastră văd şi nostalgia după Oneştiul de altădată: Oneştiul viu, Oneştiul vesel, Oneştiul bogat... Oneştiul OAMENILOR.

spacer Există soluţii! CINSTEA, COMPETENŢA şi DRAGOSTEA pentru OAMENI, sunt tot atâtea chei pentru uşa care deschide calea către relansarea Oneştiului. CINSTEA MEA este garantată de cele 2,5 milioane de euro pe care le-am adus în şcoală prin proiecte europene. COMPETENŢA MEA este garantată de cei 11 ani cât am condus o instituţie publică de dimensiuni comparabile cu Primăria, dar cu resurse pe care a trebuit să le produc. DRAGOSTEA DE OAMENI am dovedit-o zi de zi, timp de 32 de ani, la catedră. Dumneavoastră alegeţi.

spacer Pe data de 10 iunie aveţi şansa de a alege un Primar care să îşi iubească oraşul şi oamenii lui, să simtă, să gândească, să lucreze pentru Dumneavoastră. Primarul îl puteţi alege doar într-un singur tur.

spacer Vă mulţumesc pentru atenţie! Sunt pregătit ca următorii 4 ani să vă acord eu, toată atenţia.

Prof. ing. Oprea Dănuţ
Director – Colegiul Tehnic „Petru Poni” Oneşti
Candidat PNL – Primar Oneşti


Prof. Danut Oprea si Calin Popescu Tariceanu alaturi de echipa PNL Onesti.

 

Susțineți acest website pe Patreon...

spacer Telefoane utile Onești:
- Poliția Locală Onești: : 0771394606
- Telefonul cetățeanului [DPP]: 0799201408
- Servicii foto-video: 0723626007

Actualizat: 13-Apr-2024 13:43

IGSU

Ipad2 spacer Va invitam la concursul ideilor ! Punem la bataie un Ipad 2 ! Da, un Ipad 2 pentru cea mai bună idee pentru Oneşti !
spacer Comunicăm şi modernizăm Oneştiul împreună! Pentru că un primar nu poate administra izolat, într-un clopot de sticlă, vreau să ţin cont de pe acum de toate sugestiile, opiniile şi ideile voastre. Spuneţi-mi ce vreţi pentru Oneşti, de ce avem nevoie noi, oneştenii, punem ideile voastre în programul meu şi, după 10 iunie, modernizăm împreună Oneştiul. Pentru că apreciem toţi lucrurile bune, ideea care primeşte cele mai multe like-uri din partea voastră o premiez cu un Ipad 2, în 9 iunie. Regulamentul este simplu: trebuie doar să aveţi buletin de Oneşti, nu contează carnetul de partid sau altceva, pentru că voi fi primarul tuturor. Vă urez succes, nu ezitaţi să comentaţi ideile fiecăruia, din aceasta dezbatere doar Oneştiul va avea de câştigat!
spacer Intra in concurs aici... (posibil ca link-ul sa nu mai fie activ) [concurs incheiat - pt. ca nu au gasit iPad 2, liberalii s-au decis sa dea un iPad 3 !]

Filmari Onesti

fotograf onesti

Onesti Online © 2001 - 2024 | Realizator www.ClaudiuStefanescu.ro | Temei legal de functionare | GDPR - Protecția datelor cu caracter personal |

Protectia Consumatorilor - A.N.P.C.

sus
facebook
youtube